Te koop Zuiderpalen 8

Op een mooi plekje in de wijk staat deze royale 2 onder 1 kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, ruime vrijstaande garage en een zonnige achterstaat met veel privacy gelegen op het zuid/westen. Op korte afstand van alle centrumvoorzieningen, haven, scholen, kerken en buurtwinkelcentrum. Met eigen parkeerplek en voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning

De afgelopen jaren is in etappes vrijwel de gehele woning op vakkundige wijze gerenoveerd en/of gemoderniseerd. Zo zijn de badkamer, bijkeuken en wc geheel vernieuwd. Ook qua isolerende maatregelen aangepast aan de eisen van de tijd. Zo zijn muur en vloerisolatie toegepast. Overal zijn nieuwe (meest kunststof) kozijnen aangebracht met dubbele beglazing.

Een royale comfortabele gezinswoning op een mooi locatie.

Indeling:
Begane grond: Ruime entree/hal, meterkast, trapopgang, ruime woonkamer met massief eikenhouten vloer en houtkachel, keuken met rechte aanrechtopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals, vaatwasser, gaskookplaat, koelkast, afzuiger en combi oven/magnetron, bijkeuken met opstelling voor wasmachine/droger, grote voorraadkast, toilet.

1e verdieping: Ruime overloop, 3 riante slaapkamers waarvan 1 voorzien van deur naar een droogplat, badkamer met ruime inloop douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Ruime overloop met bergruimte, 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van dakkapel. Zolder met twee Velux dakramen.

Heerlijke royale achterstaat met vrijstaande garage en achterom,

Bijzonderheden:
. Eikenhouten parketvloer woonkamer
. Plavuizen vloer begane grond.
. Grotendeels kunststof kozijnen
. Cv combiketel Remeha 2016
. Zonneboiler op het dak

Klik hier om een aantal foto’s te bekijken

VRAAGPRIJS 274.500,00
Kosten Koper
Gunning voorbehouden

Makelaar Mart Bolle, klik hier voor een bezichtiging of meer informatie.

Bel, whatsapp of stuur een bericht voor meer informatie en de vraagprijs 0653919776. Bel om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Woning op woningaanbodurk.nl klik hier